lørdag 6. mai 2017

Hauk Viking på tur :-)

Da har vi vært ute på to treningsturer allerede med Lit'j-guten ☺️, og han oppfører seg så pent at det er en fryd. Litt ivrig i "take-off", så det "tørr-trener" vi litt på uten vogn, og han er mottakelig for instruks 👍. Men inne på stallen under påseling og avseling mm er han helt eksemplarisk. Har ikke et snev av mora sin uro og stress. Viking står som en prest og oppfører seg som en skikkelig gentleman gitt, veldig deilig 😊.



Vi har hatt noen nydelige vårdager, sol og varmt, våren er det aller beste årstiden altså !! :-)



Det kan knapt bli bedre, bakken er hvit av hvitveis - og ikke snø, vakkert.



Etter å ha varma opp i litt flatere terreng, må han klatre opp bakkene med tunga vogna bak. Kjører trykkvogn for å bremse i nedoverbakker, så får han fin trening i oppoverbakkene. Det var tungt synes Hauk Viking, men det er meningen det sier matmor.



Ferdig trent, klar for å ut til jentene sine igjen. Viking går i luftegård sammen Dag Åsa og Bella nå, det går kjempefint.

Eldjenta går fremdeles med magen sin og "ruger". Det er termin i dag. Viktoria kom 5 dager før termin, Hauk Viking kom 10 dager over termin. Så ja, jeg gjetter på det kommer en hingst etterhvert 😇 😂. Men føllet kommer når mærra er klar, det er da bare å vente tålmodig (min sterke side....😜 ... eller 😂 ... )

Jørgen skor Dag Åsa i skrivende stund, og så skal jeg ut å kjøre en tur etterpå. Ha en fin dag.

Annelise

Ingen kommentarer: