mandag 22. mai 2017

Forsmak av sommer 😊

I helga, spesielt pÄ lÞrdagen, hadde vi litt forsmak av sommer! Nydelig vÊr, og godt Ä vÊre hest (og folk). PÄ sÞndagen fikk vi delt av stor-beite, slik at flokken kan tyvstarte litt noen timer pÄ ettermiddagen ute pÄ grÞnt gress. De starter ut pÄ nede pÄ Lynkyl-Äkeren, og rakk akkurat litt grÞnt gress i gÄr ettermiddag, fÞr regnet kom.



Eldjenta passa pĂ„ Ă„ fortelle resten av gjengen at lillebror ikke skulle leikes med riktig enda, sĂ„ var det mat! ....mat mat mat 😂.

Lillebror har fÄtt navn; Hauk Viktor ble det, i stil med Hauk Viking og Hauk Viktoria. Og han er utrolig flott en kar;



Han er lys grÄ, mye lysere enn helsÞster var som lita, sÄ det blir spennende Ä se hvordan han ender opp som stor.

StoresĂžster har fĂ„tt en dose temming i helga, bĂ„de tĂžmkjĂžring og med Dag Åsa en tur pĂ„ tamp. Hun er blitt stor, omtrent like stor som Hauk Viking, og bare litt mindre enn Dag Åsa.



Her er vi pĂ„ vei hjem etter en runde nede i Hjeldalen, etter en fin liten "treningstur" (eller temme-tur 😊):



Dag Åsa synes det er trivelig Ă„ ha med Viktoria pĂ„ tur, og er en fin lĂŠremester, og ellers er hun i fin trening nĂ„. Det er ikke sĂ„ mye fart i beina enda, sĂ„nn ca 1.50 tempo har hun inne over korte distanser med lettere vogn (ikke testa med sulky enda), men vi heller litt is i magen og venter litt med Ă„ "pushe" fart til Dag Åsa er mere klar for det. Er sterk og fin i kroppen, jobber med veldig god innstilling, men mangler som sagt fart i beina enda.

I dag er det regnvĂŠr og surt, blir nok noen ekstra timer inne i dag, de liker ikke ruskevĂŠret flokken heller FĂ„r vĂŠre ute Ă„ "sture" litt mens jeg tar litt stallarbeid, sĂ„ fĂ„r vi se om det ligger an til en ettermiddag inne faktisk. Heldigvis ikke sĂ„ ofte vĂŠret er sĂ„Ă„Ă„Ă„ trist som i dag. Ha en fin dag i regnet 👍.

Annelise


Ingen kommentarer: