tirsdag 24. juli 2018

Hjem på beite :-)

Da er begge mønstringsløpene unnagjort, til 10+ i stil 😇. Viktoria viser seg fram som ei skikkelig "travermærr", mere som mora, eller, hakket bedre faktisk 😲. Hun har vært tre turer på Leangen, først en liten test/gjennomkjøring, og så to fine mønstringsløp på rappen. Det siste gjorde hun unna på pene 46.6, etter å ha somla rimelig mye i starten. På meg så det ut som kusken var noe avventende da hun hadde spor 3, og en relativt hissig og urolig hest innenfor. Tapte minst 50 meter i starten, men det henta hun igjen pent og pyntelig, for så å legge inn en fin sluttspurt og ble alene på målfoto, DET kan jeg godt like) 😂.

Litt bilder fra det fine løpet;

Over; passerer oss for første gang, en runde igjen!

Så er det oppløp (nedenfor), og Viktoria er i ferd med å passere nest siste hest, og legger inn jakten på Jomar Blekkan med Himmelkongen;


Så har hun fått kontakt, og passerer i noen lange effektive kliv, som å se mora i sine glansdager, utrolig fint steg og fin framdrift i Viktoria også :-).Og der var hun forbi. Kusken sitter rolig, og Viktoria gjør hele jobben selv, og storkoser seg. Virker overhode ikke sliten når hun kommer av banen:
Vegard Lundstrøm Wolden har all grunn til å smile etter Viktoria sine flotte mønstringsløp.

Etter en velfortjent dusj, er det ei frøken som hiver seg over gresset utenfor stallene på Leangen før vi satte nesen hjemover til Stjørdal:Vel hjemme hos flokken sin har hun fremdeles masse krefter på tanken, og tar en liten runde i pur glede;Før hun hiver seg over maten og skal nyte en velfortjent ferie på beite før vi starter opp med trening mot et spennende 2019 som løpsmærr 😃.Vi gleder oss !!

Annelise


Ingen kommentarer: