søndag 5. august 2018

Kjempeflott 3.plass til Dag Åsa :-D

I går ble det endelig lokalkjøring på Nossum igjen etter en lengre pause pga dette utbruddet av Salmonella på østlandet. Dag Åsa har gått på beite i sommer, hatt et par uker helt fri men ellers fått trent godt, og mest under sal på rideturer i marka. Ridetreningen samt en liten endring i sko/balansering gjorde susen, og i går gikk hun et nesten feilfritt travløp til ny flott rekord; 1.38.6 😁💪.

En anelse ute av balanse på første bortre, men kusken klarte mesterlig å holde henne på beina (😂😇- sjølskryt er vel skrytt ? ). Nå kjenner jeg "lusa på gangen", og vet hva Dag Åsa klarer og ikke klarer, så min oppgave i går var stort sett bare å støtte henne det beste jeg kunne.

I siste sving skjøt hun fart! Hun er selvgående og sterk, og går til mål så det suser etter. Det var utrolig godt å kjenne at Dag Åsa selv fikk bedre selvtillit når balansen stemte, og oppløpet var det beste hun har prestert på travbanen så langt. Godt med en opptur for Dag Åsa, og godt å fastslå av hun er på rett vei. Det blir traver av damen her, bare vi gir henne den tiden hun trenger.

Vinneren av løpet ble B.B. Aylar 36,7 (Stine Kvernberg) forran Remo 35,8 og vår egen Dag Åsa 38,6.Etter løpet ble det en velfortjent dusj og litt lunch før vi kjørte hjem til resten av flokken igjen.

Jørgen hadde planer om å filme løpet, men det ble for spennende så vi har bare en liten filmsnutt fra varminga, det for gå for denne gangen 😉.Filma i sakte kino for å se om ny balanse stemte bedre, og det gjorde det; klokkerein i travet, og da ble det lettere å holde seg i riktig gangart for Dag Åsa :-)

Ha en fin dag, Annelise


Ingen kommentarer: