fredag 19. september 2014

Ut i skogen opp i trærne ;-)

Eller i allefall opp bakkene ;-) . Nå er vi tilbake til hverdagen igjen Linna og jeg, og det er tid for "vinter-treningen". Høstens store mål er gjennomførst med stil (godkjente mønstringsløp), og da er det på tide å se mot neste mål; 3-års løpene neste år ??? Tja, vi skal i allfall trene, trene og atter trene, så får vi se hvor langt det rekker. Grunnprinsippene i vår trening av unghester har så langt holdt godt for Eldjenta. Utopia og Lill Faksa er ikke i nærheten av å inneha samme "tidlig-talent" som Eldjenta, så får vi se om Linna har noe av den samme "to'en" i seg som Dronninga vår da ? Synes hun har et fint trav med god teknikk, og rett innstilling i topplokket. Men alle 2-åringer er jo mere eller mindre stoooore talenter helt til det motsatte er bevist :-P ... hehe.

I går fikk Linna uansett tusle en runde i terrengløypa oppi Remarka for første gang, og der så hun ut til å trives. Mange lange bakker der, og vi får vel gjøre som Eldjenta gjorde; masse styrketrening i høst/vinter. Nå skal grunnlaget legges for å tåle påkjenningen som toppidretts-utøver som 3-åring, og Linna så ut til å stortrives i bakkene opp rundt Rebrannen i Remarka;



Det ble en rolig runde i går, mest for humøret sin del. Vi tar det pent en uke eller to, så får vi øke intensiteten etterhvert. Det er i allefall hyggelig å trene hest nå som været er så fint, og høstfargene "er på gang", riktig lekkert i marka, vi koser oss :-)

Annelise

Ingen kommentarer: