onsdag 17. oktober 2012

Alfalfa på trippelen igjen :-D

Endelig så klaffa det for Alf, på en dag jeg ikke hadde de helt store forhåpningene ! Gått litt trått i sommer, tiltross for fint form og flott ny rekord på Dannero (1.15.1), så har det vært litt stang ut siste tia.

Det har ikke vært formen det har vært noe feil med, litt utur bare. I forrige løpet var Alf i knall slag, men hadde selfølgelig sparka borti seg i luftegården og fått et lite sår på innsiden av V framfot. Jeg trodde det ikke ville gjøre så mye, men Alf var ikke enig; “traver ikke løp med et lite sår jeg altså” !! Det endte i G og brutt løp. Så grodde såret, men Alf kom ikke med i løp, avvist på siste startdato, og på poeng… Men endelig, kom han med, i et løp som jeg syntes var vel tøft;

“LEANGEN TRENERFORENINGS LØP - 15 BAK BILEN (8-4-3), 3-12-årige høyest 350.000 kr. 2140m. Autostart. Maks 15 startende”.

Men gutten må jo ut å gå løp, og vi hadde ingenting å miste, så det bars til Leangen.

2012-okt15-3pl_01

Varma gutten selv som vanlig, og det “betenkte” uttrykket mitt på bildet er helt feil ;-) Gutten var i knallform, varma veldig bra og var tildels hissig ! Bjørn fikk beskjed om å “safe ut” fra start for å unngå Galopp. Til tross for det, løste Alf veldig bra, og parkerte flere med langt fetere lommebok ;-)

2012-okt15-3pl_02

Her ligger Alf i lederryggen etter en runde, mens en noe stri Cabana Boy (US) drar unna i tet. På siste runden kom Carmela's Wallet bakfra og vant, og Alf gikk inn til en flott 3.plass :-))

Ble jo nesten som en liten seier det, 5000,- på bok og verdifulle poeng i raden. Kanskje det holder til neste løp? Melder til kvalifisering for Hesteeierkanna 2012, den 29. oktober. Hadde vært gøy om han kom med der ;-)