onsdag 7. september 2011

Over all forventning :-)

Gikk det i går, for Alfalfa debuterte med stil han, og kom inn på en hederlig 5.plass i veldig tøft selskap :-D. Ragnhild Bjørnbeth gav ham et fin løp, og syntes Alf løste oppgaven på en flott måte. Han ble muligens litt sliten i siste sving, kanskje ikke så rart når de åpnet i 13.5 tempo (Phu!!) men sto på helt inn til mål, og fikk en finfin premie! Tiden ble 16.9 (vinneren; Okapi Garbo (DK) kom i mål på 16.0), og det er slettes ikke dårlig for en som ikke har gått løp siden april. Regner også med at Alf er en smule tung i kroppen, da vi har prioritert styrketrening siden han kom på stallen 16 juli, men nå letter vi gradvis opp, og håper på en fin høst/vinter på banen.

2011-6sept-5pl_01

Har fått låne fine bilder av Silje Dragsten Theodorsen, som har knipet Alf i defileringen her. Jeg hadde glemt av skylapper, og løp i siste liten til H-sport og kjøpte meg noen “can’t see back” som kan hektes på kinnremmene på hodelaget i en fei. Tror han har gått med draskylapper før, så vi får se hva vi finner på til neste løp (?). Med automatsjekk, ørepropper OG draskylapper innbiller jeg meg det blir litt mange tråder å holde orden på (for meg i allefall…hehe). Men kuskene er kanskje vant til slikt ? får ta en prat med kusken før neste løp ;-)

2011-6sept-5pl_02

Et bilde fra prøvestarten :)

I løpet klarte ikke Alfalfa å forsvare sitt 1.spor, ble liggende i 4. par innvendig men fikk luke på siste bortre, og angrep i 3.spor i siste sving. Han avanserte bra, og gikk til mål, veldig fornøyd med det !

2011-6sept-5pl_03

Her er vi, glade begge to mens vi skritter ned etter løpet :)

2011-resultatliste-6sept

Neste oppgave for Alf blir 26 september. Da er det et løp som er stengt på 125.000, og Alf har 124.500 på bok. Det er sprint og autostart, bare 12 hester med andre ord. Men nå kapret vi noen poeng i går, og står med hele 85p nå (hehe), får håpe det holder til dette løpet. Hadde egentlig tenkt at Alf skulle debutere for oss i dette løpet, men innså at med bare 40p ville vi mest sannsynlig ikke komme med. Dermed ble det løp i går, og hipp hurra for 5.plass og 40 ekstra poeng. Vi satser på at det holder og venter i 3 uker til neste start :-)

Sånn – da er det på tide å trene et par hester :) Ha en fin dag.