tirsdag 6. september 2016

På vei til Bjerkebanen :-)

Jada, Linna stakkars sendes ut blant ulver 😜. Trener Veronika tar turen nedover til landes hovedbane med Eidshaugdjerven, og da fikk Linna være med å friste lykke hun også. Kjører jo ikke ned til Bjerke med bare en hest på hengeren 😇. Med sin "rustne rad" har hun vel ikke så mye å stille opp mot de bedre hoppene i årgangen, men den som setter seg på gjerdet og gir seg uten forsøk, kan aldri vinne noe. "Den som intet våger - intet vinner". Alle innskudd er betalt, reisetilskudd får vi også, og Linna kan jo "risikere" å lære mye nyttig på turen. Med en av landets desidert beste kusker i setet; Eirik Høitomt, håper vi på et fint gjennomført løp, og kanskje en bittliten premie 😉. Sannsynligheten for at hun kvaler inn til finalebillett er minimal, men sistevalg har sjokka før. Trav er trav, alle løp skal kjøres! Lykke til Linna-mor 😘.



Over er Linna sitt felt, 9 hopper til start, og spor 9 på frøkna ! Bedre utgangspunkt kan hun ikke få. Autostart fungerer MYE bedre for Linna, som lett øser seg opp og blir stri i volte-start. Og etter et par omstarter er løpet mere eller mindre kjørt for hissigproppen vår. I dag er det autostart, og da er omstarter sjelden vare. Vi krysser fingre og håper hun gjennomfører et løp i bare trav 👍. Fire av disse går videre til Derbyfinaler om knapp 14 dager, de andre to heatene ser slik ut;





Jeg har benytta meg av Kjos sitt høst-salg, og flyr ned i ettermiddag med kamera i ryggsekken, og gleder meg til å se Linna og de andre håpefulle i kveldens mange Derbykval!

Ha en fin dag ☺️, Annelise




Ingen kommentarer: